Activiteiten | KDM Constuct | renovatie, afbraak, grondwerken

Activiteiten

Wat doen we?

Wie kan er tegenwoordig nog terugvallen op een aannemer met een hecht lokaal team dat van A tot Z betrokken blijft bij de constructie?

Hoe wij de prijs drukken en toch super kwaliteit bewaren

Wij bouwen uw huis helemaal van begin tot einde, Bart De Keuleneire is steeds zelf aanwezig en volgt de evolutie van de werken nauwlettend op.
Dankzij onze erkenningen op zowel elk vlak van bouwwerken tot en met veiligheid bent u steeds zeker van een kwalitatief resultaat.

Ook voor het bouwen van appartementen hebben we de nodige erkenningen.

Als bouwkundig ingenieur is Bart de Keuleneire onderlegd en vertrouwd met moeilijke situaties en stuurt bij daar waar nodig. Daardoor zorgt hij ervoor dat er telkens de juiste beslissing wordt genomen en een goed resultaat wordt behaald. Kwaliteit en vooruitgang zijn de pijlers van KDM-construct.

Wij werken met ons eigen materiaal en ons eigen personeel wat zowel in kostprijs heel belangrijk is alsook in opvolging van de werken.

Tot deze groep behoren:

·         Tractor

·         Dieplader

·         Verschillende kranen (torenkraan, bouwkraan)

·         Graafmachines (rupskraan en bandenkraan)

·         Bobcat lader

·         Aanhangwagen voor het vervoer van containers + eigen containers

We doen dus geen beroep op onderaannemers. Hierdoor hebben wij zelf de optimale verantwoordelijkheid. Geen doorrekening van obscure netwerken van onderaannemers die zélf ook nog eens werken in onder aanneming. Omdat we alles intern uitvoeren kunnen we de prijs ook steeds scherp houden.

Neem contact met ons op voor meer informatie en/of een offerte op maat voor u gemaakt.